Rólunk

Időtálló ipari megoldásokkal segítjük ügyfeleinket, 2007 óta.

A Te gyárad, a mi szenvedélyünk

Küldetésünk

Hisszük, hogy a megfelelő munkakörnyezet mindenkinek jár! Ezért mérnöki tudásunkkal és szakmai tapasztalatunkkal már több mint 10 éve támogatjuk partnereinket egy jobb munkahely, jobb munkakörülmények kialakításában.

Hiszünk a jó tervekben. Fontosnak tartjuk, hogy a tervezés és a kivitelezés a gyakorlati tapasztalatok beépítésével valósuljon meg, a lehető legszorosabb együttműködésben, melyet mérnöki és projektmenedzsment szolgáltatásaink keretein belül meg is valósítunk.

Új, nagytarcsai telephelyünk lehetővé teszi, hogy a legmagasabb minőségben segíthessük cégedet a gépészet, a villamosság és az automatika területeit érintő céljaid elérésében.

Kuldetes

Célunk a minőségi munkakörnyezet megteremtése

Bepillantást nyerhetsz dolgos mindennapjainkba, amikor is minden tudásunkkal és szakértelmünkkel azon dolgozunk, hogy maradandó értéket teremtsünk ügyfeleinknek – nap mint nap.

Történetünk

Megalakult az Alexander Engineering Kft., ami a Manageering és Mérnökoázis márkáink elődje. Kezdetben hazai és külföldi termelő gyárak gépészeti projektjeinek vezetésével, koordinációjával és előkészületével foglalkoztunk.

Elindítottuk az EXANDAIR márka elődjét: gépészeti kivitelezői tevékenységet folytattunk a technológiai elszívások és ipari HVAC területén.

Megalakult a PSG Power & Controls: tevékenységünket bővítettük a gépészeti rendszerekhez tartozó villamos és automatika tervezéssel, kivitelezéssel.

Megkezdtük az EXANDAIR márkájú textil légcsatornáink forgalmazását.

Márkáinkat és szolgáltatásainkat a DAAL GROUP-ban egyesítettük. Megnyitottuk 9 főt foglalkoztató irodánkat a Pólus Irodaházban.

Elkezdtük a saját gyártású textil légcsatorna üzem alapjait összerakni, illetve a BME Áramlástan Tanszékkel megkezdtük egyedi szoftverünk fejlesztését.

Megnyitottuk új, 650 m2-es főhadiszállásunkat Nagytarcsán, ahol egy helyen tudjuk kezelni a mérnökirodai, gyártási és raktározási feladatokat.

Megújultunk az online térben: a modern követelményeknek megfelelő oldalunk segítségével hatékonyabban kommunikálhatunk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinkkel, mint valaha. Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunk keretein belül immár 19 szakember dolgozik ügyfeleink elégedettségéért - minden egyes nap.

Miért a DAAL GROUP?

15

év ipari környezetben szerzett tapasztalat

12

japán gyár gépészeti és villamos kivitelezése/projektmenedzsmentje

600000

m2-nyi ipari csarnok gépészeti és villamos kivitelezése

8

év textil légcsatorna tervezési, telepítési tapasztalat

Akik minket választottak